powered_by.png, 1 kB
 Napijegy díjak:
 
Felnõtt:  3000 Ft (2 db nemes, 3 kg egyéb)
 Ifjúsági: 2000 Ft (1 db nemes, 3 kg egyéb)
 *Sportjegy: 1500 Ft (1 bot, hal nélkül)
 Nyitvatartás vendégeknek:
 IV.1.- IX.30. között: 07-19 h-ig.
JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com

Közlemény - SZJA 1% 2011
2012. February 05. Sunday 18:12
A Rákosmezeje MGTSZ Horgászegyesület megkapta az NAV-tól a 2010. évi SZJA 1 százalékok felajánlásából egyesületünk javára jóváírandó 78233-Ft összeget. Köszönjük mindazoknak, akik a Horgászegyesületet jelölték meg kedvezményezettnek. A felajánlott összeget halasításra fordítjuk!
 
"ÚJ" SPORTJEGY bevezetése
2011. July 10. Sunday 17:24
Közhírré tétetik! 2011. július 01. napjától elérhetővé tettük a SPORTJEGY opciót. Mostantól kezdve ezt is lehet kérni a halőröknél. Lényege az eddigi megszokottól, hogy kifejezetten sporthorgászoknak lett kitalálva. Akiknek sok a 3500 Ft-os napijegy, azok kérhetik a Sportjegyet, amelynek ára 1500 Ft. Ezzel egész nap lehet horgászni 1 bottal, ami lehet fenekezős és úszós is, de halat nem lehet elvinni. A kifogott halat azonnal vissza kell engedni.
Reméljük, hogy ennek bevezetésével a halat nem szerető horgásztársak is sűrűbben kilátogatnak tavunkra :)
 
Évadnyitó horgászverseny 2011 beszámolója
2011. April 21. Thursday 10:32
2011. április 17-én az RM.Horgászegyesület megtartotta idei évadnyitó versenyét.Több mint 20 horgász nevezett be a versenyre. Szép tavaszi napon reménykedtek a sikeres halfogásokban. Sajnos nagyon ritkán haraptak a halak, de ez nem vette el senkinek a kedvét. Örömmel vettük, hogy már óvodás korúak is érdeklődnek a horgászás iránt. Így egy ifjonti horgászunk is versenyzett. orgászversenyzőket Gál Zsolt polgármester úr, és Barta Zoltán jegyző úr is üdvözölte. A verseny lezárása után került sor az eredményhirdetésre. Majd ebédre elfogyasztottuk Harazin Ferenc által készített finom marhagulyást. Eredmények itt, képek pedig itt .
 
2009. évi SZJA 1% jóváírás
2011. March 05. Saturday 10:29
A Rákosmezeje MGTSZ Horgászegyesület megkapta az APEH-től a 2009. évi SZJA 1  százalékok felajánlásából egyesületünk javára jóváírandó 84.659-Ft összeget. Köszönjük mindazoknak, akik a Horgászegyesületet jelölték meg kedvezményezettnek. A felajánlott összeget halasításra fordítjuk!
 
HORGÁSZOK FIGYELEM!
2011. January 27. Thursday 15:10

RENDKÍVÜLI tagfelvétel egyesületünkhöz! Az akció 2011. március végéig tart! Most az éves tagdíj közel feléért beléphetsz az ecseri horgász közösségbe. Szép környezet közel a fővároshoz, jó levegő, türelmes segítőkész horgászok várnak rád!
Az éves befizetés 30.000 Ft, ezért egész évben horgászhatsz, 25 db halat vihetsz el, persze csak ha ügyes vagy! Új belépőknek egyszeri halasítási díjat kell fizetni, de ebben az összegben most ez is benne van!

Használd ki a rendkívüli lehetőséget és azonnal tárcsázd ezt a számot:
06-20-800-68-24 és keresd Matuszka Lászlót.

 
25. éves a horgász egyesület
2010. October 14. Thursday 18:12

A Rákos mezeje Horgászegyesület őszi, utolsó versenyén ünnepelte megalakulásának neves évfordulóját a 25.-ket! A Jármai József Emlékverseny keretén belül amely elérte 10. születésnapját – emlékeztünk vissza a 25. évvel ezelőtti történtekre. Az ünnep alkalmából meghívtuk az alapitó tagokat – Seffer János elnökhelyettest, Szigetvári József titkárt,  Harazin János gazdasági felelőst, Szén László vez. tagot valamint Harazin Ferenc horgászmestert. Az akkori
elnök és ötletgazda Sárközi György sajnos korai halála miatt nem lehetett jelen.

Az őszi idő ellenére igazi horgásznap ígérkezett. A verseny előtt megemlékeztünk Jármai József volt elnökünkre.  A család két Zoltánja köszönetet mondott, hogy ennyi év után még mindig töretlen a megemlékezés szelleme. Anyagi hozzájárulás mellett egy torta is az asztalra került. Mindkettőt ezúton is köszönjük a Jármai családnak.

A sportszerű verseny után egy kis beszélgetésre, emlékezésre hívtuk össze a horgászokat. Méhész Pál a jelenlegi elnök kérdezgette az alapító tagokat az egyesület megalakulásáról, 25 évvel ezelőtti munkájukról. Emlék oklevéllel és egy üveg nedűvel köszöntük meg fáradozásukat, továbbá azt, hogy ennyi év után szakítottak ránk egy napot. Keszthelyi József (szintén volt elnök) hangsúlyozta mennyire szükség van a jó baráti kapcsolatokra, a jó levegőre és a sport szeretetére. Ebéd közben, ami a  „Fecó féle” finom halászlé volt, kezdődött a meghitt beszélgetés régi és új horgászok között. Képek a versenyről!

A horgászverseny helyezettjeinek névsora itt található . Gratulálunk nekik. Köszönjük a részvételt, a jó hangulatot! Találkozunk jövőre!

 
2010 - Éjszakai verseny beszámolója
2010. June 21. Monday 10:38
2010. Június 19. Éjszakai verseny - A szervezők a viszontagságos időjárás miatt (mindennapos viharok, esők) aggódva árták az éjszakai horgászverseny napját. Az idő kedvezett a horgászoknak. A meghirdetett időre folyamatosan érkeztek a horgászok. Sajnos láttuk, hogy a jelentkezésnél a vendéghorgászok voltak többségben. Könnyű vacsorával vendégeltük meg a jelenlevőket, majd 19 órakor megkezdődött a verseny, amely 23 óráig tartott. Képgaléria itt .
 
Évadnyitó horgászverseny 2010 beszámolója
2010. April 22. Thursday 21:03
2010.árilis 18-án reggel 6.00 órakor már gyülekeztek a lelkes horgászok.  Nevezések, és horgászhelyek kiválasztása után mindenki elfoglalta horgász állását. 7.00 órakor  kezdetét  vette  a horgászverseny, ami most is 12 óráig tartott. Ez idő alatt izgalommal lesték a fogásokat a horgászok.  Sajnos  a  hideg  időjárás miatt a halak elbújtak a horgok elől, így kevés hal került a szákokba. Közben a finom ebéd készült a horgászok részére. A verseny lefújása után sor került az eredményhirdetésre. Sikeres horgászok  serlegeket , oklevelet  és  pénzjutalmat kaptak. Gratulálunk a győzteseknek, névsor megtalálható az Eredmények menüpontban. Képek pedig itt .
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>

Találatok 9 - 16 / 66

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy Önt
is értesíteni tudjuk
telepítésekről és tavunk
versenyeiről.
Támogatónk, az takarékos közlegetés támogatója: HHO generátor